Première van POM (The Great)

Door Gepubliceerd op: 9 augustus 2024

Zie mede onze publicatie over de support die Findinet leverde om dit project mogelijk te maken: LINK

Het mede door Findinet gesponsorde filmproject gericht tegen pesten POM (The Great) is voltooid en gaat binnenkort in première bij Studio Karakter Sound in Amsterdam.

Met deze film beoogd JONAS KLINKENBIJL met name aan kinderen duidelijk te maken wat pestkoppen bij anderen teweeg brengen.
Zonder dat zich te realiseren, kunnen pestkoppen bij hun slachtoffers verlies aan levensvreugde veroorzaken waarvan deze de rest van hun leven last blijven houden.

Niet alleen leerzaam voor de kinderen die treiteren en pesten, maar zeker ook voor hun ouders en voor de ouders van pestkoppen.
Niet zelden kunnen pestkoppen zich op later leeftijd zich niet eens herinneren anderen structureel het leven zuur hebben gemaakt.

Dit fenomeen doet zich niet zelden mede voor op de werkvloer.
Indertijd voor Findinet voldoende aanleiding om dit project financieel te steunen.

De première zal plaatsvinden in Amsterdam. Ten huize van Studio Karakter Sound.

Deze film is vanwege zijn bijzondere insteek reeds ingezonden naar het Cinekid festival dat in oktober/november in Amsterdam wordt gehouden.

Cinekid is een film-, televisie- en mediafestival in Amsterdam voor kinderen van 3 tot 14 jaar. Het festival vindt elk jaar plaats rond de herfstvakantie. Daarnaast verzorgt Cinekid on Tour in meer dan 30 steden een satellietprogramma waar ook kinderfilms vertoond worden en een klein MediaLab wordt geplaatst.

OVER STUDIO KARAKTER SOUND o.d.v. Jaim Salueka
Achtergrond :

Jaim is al sinds 1999 actief in de audiovisuele sector. Na een start in televisie, is hij sinds 2005 voor zichzelf begonnen. Na samenwerkingen met zijn broer Joel Sahuleka in het bedrijf Geluidsbroeders, gevolgd door de samenwerking met Bart van den Broek om Feverfilm op te richten, is hij sinds 2022 wederom eigen baas, met een nieuwe focus op lange filmproducties.​
D
D
D

Jaim over Studio KARAKTER SOUND
Wij werken graag aan Arthouse films en maatschappelijke of artistieke documentaires.
D
Maar een genrefilm of een komedie op zijn tijd zorgt voor een leuke afwisseling.
Muzikale projecten hebben bij ons altijd een extra voorkeur vanwege mijn muzikale achtergrond.
Wij vinden het extra bijzonder om aan internationale co-producties te werken.
Wij gaan zelf op zoek naar interessante buitenlandse films en probeer om een verbinding te maken met Nederlandse producenten, zodat we de postproductie in Nederland kunnen uitvoeren.D
D
D
D
D
D
D
D
D


Samenwerking
Zijn eigen netwerk omvat allerlei talentvolle freelancers die hij graag inzet om zoveel en zo goed mogelijk producties af te werken.
Hierdoor heeft hij sinds de oprichting van Karakter Sound veel internationale co-producties kunnen helpen aan een geweldige afwerking in geluid.​
Sinds februari 2023 is Siemen Versloot toegetreden tot het team.

D
D
D
D
D
Fragment uit : POM (The Great) 

 

Deel dit bericht, kies uw platform!

Hans van Ommen

Hans van Ommen

Partners van Findinet

Nieuwsfeed